miercuri, 19 mai 2010

History uptate

Am inceput blogul asta acum cam 2 ani. Pe parcurs mi s-a alaturat si Vlad... Din cauza unor imprejurari tulburi, el a fost fortat sa se lase de sportul extrem (aka bloguit). Lipsa timpului, lipsa chefului si lipsa unei vieti foarte interesante ma face sa ma intreb daca merita sa mai tin blogul deschis. Cu toate acestea ma uit mai in spate si nu pot sa nu zambesc citind postarile mai vechi si ma gandesc what the hell - am flacari pe profil... de ce sa nu ard in continuare neuroni pe aici o data la nu stiu cat timp incercand sa screm o idee inteligenta. Voiam doar sa trec in revista ce s-a mai intamplat in ultima vreme, insa nu prea are rost... trebuie doar sa intelegeti ca voi fi ocupat cu ceva examene ( in traducere - genu de examen care-ti rupe creierii capului) si probabil ca voi apuca sa scriu pe aici abea dupa ce apele se vor fi linistit. Asta cred k e un lucru bun, mai ales ca mi-am promis sa scriu intr-o zi fiind... "ametit" si ma gandeam k ziua mea ( va fi soon) va fi un prilej perfect pentru asta.
Despre viitoarele proiecte... ei bine, am mai vbit cu AT si e posibil ca in vara sa pornim un "gay bashing blog"... vinovatii se stiu - daca va simtiti, aplecati-va intoarceti-va cu spatele si incepeti sa... meditati... la clisma.
Intr-alta ordine de idei, I'm not dead yet si probabil ca o sa-mi revin. Aaa da, ceva inainte de final, ma gandeam sa incep sa postez review-urile pe aici - impreuna cu alte art ce nu ajung in revista( Teen Press) . Cred ca ar fi o idee buna (nu nu va intreb pe voi, parerea voastra nu conteaza asa de mult:P, ci doar orientativ).
Urati-mi bafta in continuare :D si ne mai auzim.

->History tends to repeat itself <-

Un comentariu:

Florentina T. spunea...

emile am ajuns rau daca postam review.urile pe blog... totusi...
sa nu.l stergi ca te bat:-w cu manuela ta:))